Ajo-ohjeet - Poliisien kesäkoti

Go to content

Main menu:

Ajo-ohjeet

Varsinaista katuosoitetta meille ei ole, koska tilamme sijaitsevat puistoalueella meren rannalla. Lähin katu on n. 250 metrin päässä oleva Kyyluodontie. Perille saakka kuitenkin pääsee autolla, myös tilausbussien on mahdollista ajaa paikan päälle.

Autolla:
Navigaattori:
Laita määränpääksi Kyyluodontie ja sen jälkeen seuraat Poliisien kesäkodin/saunan kylttejä.

Ei navigaattoria:
Helsingin suunnasta: Länsiväylältä ramppi ylös (viitta Lauttasaari), käänny toisesta risteyksestä oikealle Isokaarelle, jatka 550 m, Isokaari 15 kohdalta käänny vasemmalle Takaniementielle, aja rantaan saakka ja T-risteyksestä oikealle Tiirasaarentielle, käänny ensimmäisestä risteyksestä vasemmalle Kyyluodontielle ja kadun päästä vasemmalle jolloin alkaa Poliisien kesämaja-alue, noin 250 m kuluttua tulet P-alueelle ja Poliisien kesäkoti on edessäsi oleva keltainen iso puurakennus.
Espoon suunnasta: Länsiväylällä heti Helsingin rajan ylitettyäsi ota oikea kaista (bussikaista) ja nouse rampista ylös (opastekyltti ilmoittaa että Lauttasaaren rampille olisi vielä matkaa 1,2 km mutta sieltä on pidempi matka). Eli tästä kohtaa rampista nouset mäen päälle ja sitten käännyt oikealle ja heti 10 metrin päästä heti uudelleen oikealle Isokaarelle, jatka 750 m, käänny oikealle Takaniementielle, aja rantaan saakka ja T-risteyksestä oikealle Tiirasaarentielle, käänny ensimmäisestä risteyksestä vasemmalle Kyyluodontielle ja kadun päästä vasemmalle jolloin alkaa Poliisien kesämaja-alue, noin 250 m kuluttua tulet P-alueelle ja Poliisien kesäkoti on edessäsi oleva keltainen iso puurakennus. Mikäli et ymmärtänyt nousta Länsiväylältä siitä ensimmäisestä rampista, jatka matkaasi 1,2 km kunnes voit nousta toisesta rampista (lukee Lauttasaari) ja jatka kulkua kohdan ”Helsingin suunnasta” mukaisesti.

Bussilla:
Helsingin suunnasta:
 
Linja 22: lähtö Fredrikintori (Punavuorenkatu 6) - Itämerenkatu (metro) - Porkkalankatu - Lauttasaarentie – Gyldénintie (metro) – Tallbergin puistotie - Isokaari. Poistumispysäkki on Takaniementien pysäkki (kolmas pysäkki Isokaarella, Isokaari 15 kohdalla), loppumatka kävellen 7 min (ks. edellä, kuten autolla Helsingin suunnasta). Yöllä takaisin linja 21N.
Espoon suunnasta: Metrolla ensin Lauttasaareen Gyldénintien metroasemalle, siitä linjalla 22 (Katajaharjun suuntaan), loppu kuten edellä.
 
Ohessa linkit bussien aikatauluihin:  22  yölinja: 21N

Tilausbussilla: tilausbussit mahtuvat kulkemaan perille saakka ja kääntymäänkin perillä mikäli P-aluetta ei ole ahdettu tupaten täyteen autoja.

Taksi: Taksikeskus 0100 0700.

Alla vielä karttapohja Lauttasaaresta. Poliisien kesäkodin ja saunojen sijainnit on merkitty siihen punaisella.
Back to content | Back to main menu