Juhla- ja kokoustilat

  1. Saat tuoda omat ruoat tai haluamasi pitopalvelun sekä omat alkoholijuomat
  2. Suurikin juhlaväki on samassa huonetilassa, joten esim. häätilaisuudessa hääpari on vieraiden nähtävillä (ei tarvitse lähteä etsimään mistään muusta huonetilasta)
  3. Molemmissa saleissa on oma AV-tekniikka: videotykki + iso kangas, mikrofonit, kaiuttimet, mikseri, vahvistin, wifi
  4. WC-tiloissa suihku; kenenkään ei tarvitse mennä kotiin tilajärjestelyiden jälkeen, vaan voit käydä täällä suihkussa ja laittautua tilaisuutta varten
  5. Paikka on vain noin 5 km päässä Helsingin ydinkeskustasta mutta silti rauhallisella puistoalueella meren rannalla (siis ei liikennettä ja toisaalta nopeasti pääsee keskustaan tai Espoon suuntaan)

Varauskalenteri

Alla linkit kunkin vuoden varauskalenteriin, josta näet tämän hetkiset vahvistetut varaukset.

Varaukset

Tilavaraukset: 040 77 88 771

Soittoaika MA-PE 9-17. Muuna aikana sähköpostitse.

Taloon tutustumiset maanantaisin klo 19.00. Soita ja sovi aina tulostasi (soittoaika MA-PE 9-17), nimittäin jos kukaan ei ole ilmoittanut tulevansa ei täällä ole ketään paikalla ja ovet ovat lukossa.

Email:  poliisienkesakoti(at)luukku.com

Varaukset kannattaa yleensä tehdä soittamalla, koska sähköposteihin ei aina pystytä vastaamaan kovin nopeasti. Varauksia/tiedusteluja ei kannata tehdä tekstiviestitse varausajan ulkopuolella, koska kalenterit eivät ole silloin mukana ja viestit helposti unohtuvat kun uusi päivä alkaa. Paras tapa tällöin on lähettää sähköpostia. Puhelinnumerosi on tärkeä ilmoittaa, koska jos sähköpostisi vaihtuu, emme saa sinuun yhteyttä varauksen vahvistamisen aikaan.

Vuoden 2026 varaukset

Vuodelle 2026 otamme varauksia vastaan tässä vaiheessa ainoastaan sähköpostitse. Vastaamme saapuneisiin tiedusteluihin ja merkitsemme sinulle alustavan varauksen. Tammikuussa 2025 lähetämme sinulle vielä sähköpostia, jossa varmistamme haluatko pitää varauksesi voimassa. Jos haluat, sen jälkeen lähetämme varausmaksua koskevan laskun sähköpostiisi. Ilmoita ensimmäisessä sähköpostissasi myös puh.nrosi, tilaisuuden tarkoitus ja arvioitu henkilömäärä. Tässä kappaleessa kerrottu menettely koskee siis vain ja ainoastaan vuoden 2026 varauksia.